varmt, varmt....

Högsommar och varmt, varmt! Jobbat idag och i morgon blir det sommaroperan igen! Skönt att det snart är över. Var i stan idag med tösen och fixade hennes biljett till england. Det är faktiskt skönt att hon har den i hennes hand, fast det låter kanske konstigt.

måndag kväll

tösen skäller för att våra bloggdejtar uteblir, men det är mycket man ska hinna med. Just nu lagar vi mat frivilligt åt ett operagäng som sätter upp två operor med premiär till helgen. Ungdomar och proffesssionella från hela skåne som spelar i lilla höör. Dessutom skall jag hinna jobba lite och hinna med min älskade anna. Men jag lyckades i allafall reda ut biljettproblemet idag....

ledig!!!

Äntligen en ledig dag! Vaknade av att ena dottern knackade på dörren tjugo i tio. Hon är ju inte van att mamma har sovmorgon...Hon räddade mig förresten ur en konstig dröm så det gjorde inte så mycket...Dessutom har jag klarat av den enorma disk som hopat sig de senaste fem dagarna, konstigt det blir så mycket när det knappt är några hemma!? Alldeles starx ska jag laga stuvade makaroner till den andra dottern som är SÅ hungrig!

nu är jag tillbaks...

 för en stund sen var det mycket jag tänkte jag skulle skriva men nu..Har jobbat hela helgen puh..Varför förstår inte vissa vad man menar? Varför måste just jag ta ansvar för att allt fungerar? det gäller förresten inte bara på jobbet utan även hemma...Är så trött att jag bara vill gråta och ont har jag i benet/foten men vad hjälper det? Jag måste ju bara finnas och lösa allas problem...Jag är iallafall ledig i morgon, hoppas det blir fint väder så det kan bli hammocken med boken.

nu dröjer det kanske...

Idag har det varit en städdag. Yngsta dottern kommer hem i morgon från kollot så jag tänkte slippa ägna mig åt städningen i morgon. Sen jobbar man hela helgen... Förresten gick det bra igår...Nu sitter jag och skriver på dotterns dator. Om en stund skall hon och dator åka till hennes far några dagar, men jag kanske dyker upp i allafall man vet aldrig.


ska jobba i kväll...

känner mig ganska mör sen första arbetsdagen igår efter semestern! skulle jobba extra i kväll men blev alldeles nyss inkallad till hemvården istället. Har aldrig jobbat bara praktiserat i hemvården men det ska väl gå bra....

måndag...

Då sitter vi här igen, dottern och jag. Bloggdajt som hon kallar det! Ser ni förresten vad hon har gjort, visst blev det fint? För det är anna som har gjort om bloggen. Nåja tillbaka till dajten.. jag skriver och hon tittar på morden i midsomer!
Började jobba idag efter semestern..lagom stressigt, lite rörigt och alldeles för lite vätska så jag hade världens huvudvärk när jag kom hem...Men mina tanter hade saknat mig! Annars har det inte hänt så mycket idag, vilket i sig kan vara ganska skönt. Att slippa ha en massa problem som skall lösas jämt...även om jag råkar vara ganska duktig på den saken om jag får säga det själv.


händer inte mycket idag..

inga barn hemma fy vad tomt det är! Men man måste vänja sig! Man kan ju inte skaffa nya vartefter de växer upp. Det skulle man inte orka, jag märkte det igår när jag gullade med grannens småttingar! Orken borta! Det märks att man börjar bli gammal! Tur man fick sina nä r man var ung!

Lördag!!

Jo jag och min sambo lyckades lösa melodikrysset utan att bli störda! Fast det fanns vissa som hotade att störa... Dottern är på väg till England! Hon skall åka den 3 september och jag har bestämt mig för att vara positiv! Hon kommer att få ett mycket bra år! Hon vet redan vad jag känner så det kommer jag att tjata mer om. Nu ska vi koncentrera oss kring att få trevliga minnen som vi kan leva på under året och det hoppas jag att alla hennes vänner också håller med om!

fredag snart börjar arbetet igen...

Jaha nu är jag här igen! Dottern har placerat mamma framför datorn och sig själv framför midsomer-dvd. Lite senare än vanligt men som dottern mycket riktigt skriver så fastnade jag i trädgården med grannarna, galna men ack så trevliga! I morgon är det melodikrysset och nåde den som stör mig då! Sen händer nog inte så mycket, dags att förbereda sig inför arbetet. Det skall faktiskt bli kul att träffa alla arbetskamrater och alla mina gamla tanter och farbröder igen!

Konstig rubrik på förra inlägget....

Tanken var att jag skulle skriva om hur jag faktiskt längtar tillbaka till jobbet men det blev något annat....Typiskt Mig!!

Semestern börjar ta slut.....

Lagom rolig dag...städat och städat! Men det behövs ju förstårs! Dottern vill att jag ska skriva fast det vill jag med. Att skriva är ju bra för själen, eller hur? Sen om man bara skriver en massa rappakalja kan faktiskt kvitta. Jag funderade idag på hur det faktiskt är med olika frågor i livet. Jag har upptäckt när jag läst dotterns blogg att man faktiskt har samma funderingar på livet. Jag menar; jag fyller snart fyrtio och var det så här det skulle bli? Även om jag förmodligen har 40 goda år kvar så kan man ju undra?Men visst har man det bra men människan  blir ju aldrig nöjd! Man blir ju mer mogen med tiden men jag känner igen mig i dotterns tankar. Att ständigt oroa sig över barnen och deras välbefinnande är ett heltidsyrke bara det!

Till Anna

nu har jag läst lite på din blogg... skulle kommentera men inget verkar vilja fungera så här kommer: Du är världens bästa Anna och kommer alltid att så vara! Ta vara på det du och Sebbe har, tro på dig själv och vad som är bra för dig! När du mår bra mår jag bra! jag älskar dig och dina syskon!

Kram din mamma


Nybörjare

första inlägget var skrivet men sen hände något så allt försvann så typiskt mig! Men i allafall...dottern har skapat denna blogg till sin mor. Hon ville göra bloggen mammig sa hon. Men jag är nöjd! Jag ville ha en så att jag kan skriva av mig men också för att hon lätt skall kunna följa hemmalivet när hon snart lämnar oss för storstadslivet i London. Alla säger till mig att det är väl roligt att hon fått au-pairjobb i London, och visst är det roligt för henne vilket jag också säger men låt mig få gråta och sakna henne. Egoisten som bor i alla människor skriker ut i min kropp; hur skall jag klara mig utan henne?????Livet består av prövningar och givetvis kommer jag klara detta också men tillåt mig visa mina känslor utan att betrakta mig som en dålig mamma! För er som inte tillhör den innersta familjekretsen kan det vara svårt att förstå vad detta handlar om men dottern är inte bara nummer tre i barnaskaran utan för mig är hon även en klok vän som lyssnar när det behövs! Jag vet att ni är många där ute som gärna vill ha en bit av henne nu innan hon åker, men vi får försöka samsas om tiden fram till den tredje september!

Så, nu får vi hoppas att inlägget kommer dit det ska!

Promenad i Borgholm


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0