Fredag idag....

Har även idag varit i Höör och sommaroperan. Trötta är vi alla mer eller mindre men om mindre än en vecka är vi i hamn! Och då är det även slut på semestern....Allt återgår till vardagen, ja Elin är ju ledig ett tag till, men jösses vad denna sommar har gått fort :( Har inte hunnit mycket tycker jag... Har kanske inte så mycket att skriva om men iallafall...

Långt mellan gångerna....

men vad gör det? Hormonerna sväller och gungar även i en snart medelålders kvinna, inte alldeles enkelt ska ni veta. Iallafall är vi mitt upp i sommaroperan igen, ett helt år har gått, usch vad tiden går fort. Alltid lika kul men som vanligt alltid lika mycket att göra, men lönen är bland det finaste....det är det man längtar efter hela veckan, att få sitta ner i salongen och njuta av föreställningen! :)

Semestern närmar sig tyvärr slutet också, kanske inget jag ska tänka på men nu är jag ju van att ha mannen vid min sida, så hur det ska gå sen ja det är det ingen av oss som vet...

Långt mellan gångerna....

jag bloggar, men numer händer det ju grejor hela tiden...Idag skulle min mormor fyllt 111 år om hon hade fått leva, detta var en stark dam ska ni veta. Hon var ung i början på seklet och födde två barn utom äktenskapet som båda dog före henne....Så till mormor där uppe i himlen vi glömmer dig aldrig! Idag har jag tillsammans med min syster och svåger hälsat på släktens äldsta:) Hoppas jag blir lika pigg som henne...

I morgon får vi se vad som händer....tre månader som varit tre väldigt bra månader :)

En sorgens dag...

idag har det varit en mycket tung dag på jobbet, ja som undersköterska ska man inte fästa sig vid någon mer än någon annan men det gör man iallafall...och livet har sin gång så är det men inget jag någonsin kommer att vänja mig vid. Denna boende som idag lämnat oss har kommit att betyda mycket för mig, som en mor har hon delat mina tankar kring barnen som en liten extra mormor. Igår kväll gick jag genast in till henne då jag hörde att hon var mycket dålig, och hon visste vad som var på gång, hon hade det jobbigt igår men ändå ville hon berömma mig i min yrkesroll och det sista hon sa till mig var: är nu dina flickor hemma? Idag fick jag ingen kontakt...men jag var hos henne ända tills hon lämnade jordelivet....jag kommer alltid att sakna henne och hur det kommer att bli att gå in på hennes rum utan att hon är där, ja det vet jag inte hur det blir....Tack för att jag fick känna dig!


Förresten...

så har jag i dagarna firat 2 års jubileum som bloggare...:)

Helan och halvan...

Jaha, vad tänker jag nu då? Jo, för tillfället lever jag i två världar kan man säga. Hemma i huset med mina älskade barn och hemma i Lund hos min älskade Mats! Åja, vi har väl fört samman dessa världar ganska bra men när jag är hemma så saknar jag ju alltid någon...Men bilden ser ut så och det får jag acceptera.

Så ska jag hem till huset snart, det står jobb på schemat två dagar sen har jag semester igen en vecka, kanske ingen vidare bra planering men jaja smällar man får ta. Nästa vecka bär det av till rivieran :)

Tisdag 6 juli 2010

Ännu en ledig semesterdag, som jag är nöjd med. Har kanske inte gjort så mycket men håller planen skapligt ändå. Denna vecka ska jag jobba torsdag och fredag sen har jag minsann semester igen. På måndag bär det i väg till "hemlig" ort med Anna, Elin, Kevin och min älskade Mats! Jag riktigt längtar efter att bara få vara med några av familjens bästa vänner. Det har varit mycket nu hela tiden så vi behöver alla en liten avkoppling. Fint väder är beställt så det ska bara bli perfekt!

Igår var det 4 juli...

En dag som firas världen öer kanske som Usas nationaldag men familjen Frykmalm firar den för att det är Annas födelsedag! För 21 års sen föddes denna nu vuxna kvinna på Malmö KK, en lika varm sommar då som nu. Anna har vuxit till att bli en stark kvinna som vet vad hon vill, vad som är rätt och fel och vad som är viktigt i livet, familjen. Fast fortfarande behöer hon mamma och pappa en smula ibland...Anna har alltid sagt att hon är bäst, och anna, du är rysligt bra! det vet vi alla. I dagarna har vi även välkomnat den man i familjen som står dig nära, en ny familjemedlem som jag är jätteglad öer att få lära känna, och du vet Anna att jag säger vad jag tycker!

Idag har jag bokstavligen rensat ut mitt gamla liv, då jag har städat ut alla gamla papper i den gamla bostaden. Snart, mycket snart behöver jag inte stiga över tröskeln till det gamla och det är en dag jag längtar efter.

Inget steg bakåt....

men förstår ni vad denna flytt betytt för mig? Jag har fått ett inre lugn som har saknats hos mig på mycket länge. Ja, nu är det ju inte flytten som bara gjort det för familjen, mina barn och min älskade Mats har så klart en stor del i det! Men idag har jag och flickorna börjat rensningen av de gamla källarförråden och det var mentalt jobbigt kanske med tanke på att jag var tvungen att ta en telefonkontakt jag helst vill slippa, för man ska aldrig förundras över hur ett kontrollbehov styr en annan människa! Men jag har mentalt berättat för mig själv att denna människa kommer inte att lyckas komma in under pannbenet igen....så i kväll har jag börjat i tr'dgården, tänk vad bra det är för tankearbetet att rensa lite ogräs....

RSS 2.0