En moders instinkt...

Detta fenomen kan ibland slå fel men jag undrar denna gången om jag inte har lite rätt men det får tiden utvisa. Under denna tid bidar jag min tid och laddar tigermamman...

Det är inte så lätt när man vill hinna med att finnas till för alla, inte minst för sig själv, men det har gått förut så det funkar nu med :) Har en del mindre trevliga saker framför mig som att rensa och sortera källarförråd och flyttstäda men försöker tänka på hur skönt det är när det är klart.

Är dock ledig nu en vecka så det ska ta sin början :) Idag ska jag dock baka lite, och i morgon ska jag på Ikea och handla ny säng till Anna och bokhylla till Elin!


Mamma...har du bloggat på sistone??

nej det har jag nu inte, men inte för att det inte finns ämnen för det gör det som bekant alltid. Det har varit en intensiv period med flytt och midsommar :) Nu ska jag jobba två dagar och sen är jag minsann ledig en vecka! mycket att hitta på efter en flytt, inte minst att försöka på internetuppkopplingen att fungera...Irriterande inslag men får väl leta upp charmen längst ner i en kartong så ska väl detta lösas det med.

Stor skandal, men kanske jag är förlåten....

Har ju inte bloggat på två veckor, men det har för sjutton varit två fulla veckor! Anna är hemma, det har varit student och skolavslutning, vi flyttar snart och dessutom har jag jobbat...:) Dagarna är fulla med packande av lådor, på lördag när flyttlasset går stå jobbar jag...hehe inget välplanerat men familjen har lovat att flyttas ska det iallafall, och jag måste nog säga att jag drar mitt strå till stacken iallafall.

Veckan efter är det midsommar och då ska vi samla de närmaste till en trädgårdsfest om nu gudarna är med oss...annars är huset stort! Efter midsommar har jag semester en vecka! Och den ska ägnas åt uppackning och planering av sommaroperamaten...

RSS 2.0