jösses...en vecka sen sist!

Men anna har inget sagt så jag är lugn....hahaha I morgon kommer hon hem! Fast det inte är så länge sen sist så har jag längtat! Visserligen har vi kanske varit varandra närmare än någonsin annars under tiden hon varit i England, men det känns som mitt hjärta nu blir helt igen när mitt fjärde barn kommer hem, ja kanske bara för en kortare tid men ändå! Det har hänt mycket under åren hon varit borta, både mindre bra och jättebra saker. Men nu kommer hon hem och jag ska nog ta hand om henne...stuva makaroner och sånt...:)

Inte bloggat på några dagar...

Just nu är den lilla i familjen flitigast, men det beror nog inte på att det inte händer saker i våra andras liv för det gör det ju ständigt. Men ibland kanske tiden saknas, eller inspirationen vad vet jag. Idag är det iallafall måndag och ny vecka som har inletts med ett besök på polisen, eftersom anmälan inte är avgjord ännu, detta var dock det sista förhöret så får vi se om det räcker till ett åtal...jag tänker oavsett vad som händer inte ge mig på denna punkt, någon anmälan dras inte tillbaka! Fast jag känner påtryckningarna så ska jag hålla emot!

För övrigt har vi haft en skön helg med mycket familjesamvaro, denna vecka är det en del jobb för att inte prata om helgen, det är jobbigt att vara ifrån min Mats under jobbedagarna men det ska gå det med...helger och kvällar går det ju inte att komma ifrån denna byn så varannan dags boende som det var förra veckan är kanske det bästa jag kan åstadkomma för tillfället. Men när jag har körkortet i hand så är en del löst :)

I morgon vankas musikal i Hässleholm, vilket ska bli trevligt! Hela familjen kan tyvärr inte sluta upp men halva styrkan är inte illa det :) Och den andra stora händelsen i familjen denna vecka är ju avgörandet i england om Annas flyg är inställt eller inte...Hoppas vi har tur!

Torsdag kväll som utlovat....

Lovade visst något i ett svagt ögonblick tidigt i morse...och även om hon på andra sidan nordsjön tycks ha en bloggpaus så är det bäst att göra som lovat för det finns ju andra som läser...Jag är ganska trött i kväll så några längre utlägg blir det nu inte. Den här veckan närmar sig sitt slut och jag har försökt hitta en bra balans mellan mina båda hem :) En varannan dags värld kan nog funka, ja jag menar att jag ena dan är i sösdala den andra i Lund. Mycket resande ja men det visste vi ju att det skulle bli:) Så detta tror jag på...:) Livet är annars oerhört härligt just nu, ja ororsmoment finns men det är betydligt lättare att hantera när man har en livskamrat som förstår vad man menar!

tjugonde dagen i maj...

klockan är sex på morgonen, fåglarna kvittrar och jag ska strax springa till jobbet. så jag hinner inte mer....men kommer tillbaka i kväll, jag lovar!

Tylösand....

Har i dagarna haft besök av systrarna Müller och Frykmalm...Underbara härliga dagar, att vädret var så där spelade ingen större roll eftersom där finns pooler i mängder. Aktiviteter precis så många man vill själv, så vi har provat både spinning och yoga :) Fast den varma bubbelpoolen blev ganska snabbt favoritstället :) Underbar mat har han också på sitt ställe den gode Gessle, någon skymt av det popgeniet fick vi ju inte, kanske lika bra det när två förvirrade systrar är i farten men väl alla hans guldskivor gick att se :) Dessa dagar vid havet inleddes med orden vi måste skynda oss så vi slipper stressa...hahaha och att vi idag steg upp halv sju på morgonen på en semester var bara för att vi skulle kunna utnyttja poolerna så länge som möjligt! Att vi sen var först i frukostmatsalen spelade mindre roll...:) Så nu är bestämt att detta ska bli ett årligt systernöje...och nu börjar projekt övertalning så vi får den äldsta systern med också :)

Kastar in...

ja inte handduken utan ett inlägg...som hastigast innan jag ska rusa till tåget som ska ta mig mot Helsingborg, egentligen har jag ju semester i tre dagar men jag är ju som bekant sjukskriven så semester är det kanske inte...men iallafall så ska jag bege mig till min syster för vi ska rå om varandra ett dygn :) bland sanden i Tylösand...

Skulle kunna fylla detta inlägg med en massa oro om allt möjligt men nej det ska jag inte för jag ska njuta nu...

12 maj och höstvindar...

Kallt, kallt och åter kallt...Fick skynda mig hem till Sösdala från Lund idag för Elin fick en läkartid på vårdcentralen. Elin som aldrig är sjuk är nu inne på den fjärde sjukdagen...men doktorn trodde det var en kraftig huvudvärk orsakad av en kraftig virusinfektion...  Men iallafall så på vägen från mitt andra hem i Lund funderade jag på om jag hade sovit över sommaren, för jösses vad det blåste kallt, men nej det hade jag nu inte för det står fortfarande 12 maj i almenackan. Som vanligt har jag mycket i skallen kanske hälften kunde hållas väck...men nej det är ju jag i ett nötskal det. Jag måste iallafall hitta en balans men hur det undrar jag? Anna säger att jag ska inte ha dåligt samvete men ja det har jag ju alltid ändå...men mitt hjärta finns på ett annat ställe iallafall!
Jobbigt är det....är kul att vara hemma med Elin men Mats är i Lund...om ni bara visste hur ont det gör och inte ha han i närheten...

Onsdag morgon

familjen börjar likna sjukstuga....stackars Elin har haft huvudvärk i tre dagar, och hur mannen mådde när jobbet kallade, ja det var inget vidare...Mitt finger som snart verkar bli fingrar, har väl lite sovmorgon men de finns där :) det känns... hahaha
För övrigt så finns inte så mycket på programmet idag, ska ta mig lite norrut bara. Har mycket tankar i huvudet, men det är ju inte så ovanligt. Vissa ska jag jaga bort och andra ska funderas pås...:)

middagskonversationer...

har ju alltid varit intressanta i familjen Frykmalm, men dagens samtal med nye familjemedlemmen, styvsonen som hade NO-läxa...blommor och bin tyder bara på en sak, samtalen kommer även i fortsättningen vara givande!
När två fyrtioåringar får tänka efter för att hänga med i pratet...är tecken på vadå?? hehe Men min vana trogen att snyggt förpassa invecklade frågor sa jag: fråga pappa...hahaha

Sjukskriven....

Har aj aj ont i min hand...men strunt i det. livet är bra härligt iallafall, Om 21 dagar kommer Anna hem och vilket mottagande hon ska få....:) På fredag ska jag åka med syster till tylösand...minns inte när vi gjorde något ensamma sist?? Härligt, ska det bli! Och nästa helg då mina vänner är det jubileum...:)

Om jag ändå trots allt ska ägna några ord kring min hand så kan jag bara undra hur vården är upplagd i vårt samhälle? Galet tycker jag det är, svullet och ont men kan man få besked på vad det är och varför? nej, det verkar svårt... Många gillar läkaren i byn som jag normalt inte har men som har hand om min hand :) hehe men iallafall så saknar jag den gamle som slutat....inget knussel där inte, letade orsaker till han hittade det!

Pratade precis med vårdcentralen....snälla sköterskor finns det iallafall! Som gav besked som ioch för sig inte sa så mycket emn iallafall...

Lördag....

Och kanske inte vilken lördag som helst...Känns som jag har kroppen full av en massa känslor, men bara bra känslor.. När min äldsta dotter för en tid sen träffade sin man i livet och räknade veckorna tyckte jag kanske hon var en smula fånig, men vet ni...jag gör samma sak nu! Två veckor har gått sen jag mötte Mats! Denna underbare man har gett mig tron tillbaka, tron på lyckan, på livet och tron på kärleken. Kalla mig gärna fjortis om ni vill men för er som vet hur jag haft det förut ni fattar kanske vilken skillnad det är! Tillsammans lagar vi mat, tillsammans diskar vi, ja kanske självklarheter men vad vet jag som levt i förhållande där jag skulle göra allt och lösa allt....

Efter bara två veckor kanske man inte borde veta, men jag vet att utan Mats är livet inte värt lika mycket....

Ibland har man mer tur än vad man tror....

Och tack gode gud för det! Hade ödet velat familjen annat idag så vete sjutton vad som hade hänt, men nu är det rakt fram som gäller! Tillsammans är vi starka!

Så ett inlägg innan bussen går...

Borde dammsuga men måste ju blogga...haha Håller msn vak med dottern just nu...kanske ett nytt ord men ja ett ganska bra ord... Inte mycket nyheter för övrigt, mitt finger ser ut som igår och värker som igår, men det tar vi det med som den gode Björne skulle sagt.

När man är lycklig som jag är det mycket lättare att ta lätt på allt som kanske annars hade varit bekymrade problem.

Mindre än fyra timmar innan jag kan falla i armarna på mannen min och bara 26 dagar innan anna är hemma, Elin ska spela på sösdala-dagen på lördag och therese och patrik kommer hem på söndag....kan det vara bättre?

Onsdag kväll...

igår skulle jag ha jobbat, men mitt finger håller inte...Formen ser onormal ut och det värker konstant, men nej jag klagar inte...har varit på vårdcentralen två gånger för samma sak, så sent som i fredags, de tror det är en infektion och gav mig penicillin. Vilade i helgen men direkt hos första vårdtagaren började det värka som bara sjutton...och ingen smärttröskel har jag, men nej jag klagar inte...Ringde igen idag för inte ska man behöva gå och ha ont för något en läkare bara tror, utan att ha tagit prover?? men nej jag ska ta penicillin kuren först i tio dagar innan de kan göra något annat...men nej jag klagar inte...

Annars älskar jag livet! Mina barn, min familj och min Mats som numer tillsammans med sin son tillhör familjen


Jösses....

fem dagar sen sist... Mats frågade faktiskt häromdagen om jag hade bloggat, men nej det hade jag nu inte. Men ännu konstigare är ju att Anna inte har påpekat något...1 maj har kommit och gått, en intressant dag som fick mig att fundera...jag gav upp allt jag trodde på när jag träffade min plågoande, men nu när Mats finns så börjar intresset komma tillbaka.

Har varit i Lund några dagar, lite dåligt samvete har jag när jag inte är hemma hos Elin men jag hoppas hon säger till när hon tycker det blir jobbigt, för i Lund där kommer lugnet till mig...här hemma finns det alltid någon som ska dra i en, ja nu menar jag inte familjen för för er finns jag alltid liksom för mina närmaste vänner.

Annars en glädjens dag idag då annas hem biljett är bokad!

Saknar henne verkligen även om hon inte varit långt borta och vi oftast haft daglig kontakt...

RSS 2.0