En vecka som inte varit som andra.....

Såg att det var en vecka sen jag skrev, och det beror ju kanske på att orken fattas. jag kan ju inte säga att det går framåt precis, fast ja jag orkar ju vara uppe det är kanske ändå ett framsteg. Jag har fått tid till ultraljud av hjärtat, det gick ju ganska kvickt ändå....Och semestern får jag skjuta på men då har ju något att se fram emot iallafall...Annars känns det som sommaren bara springer förbi mig, när jag känner att jag orkar kanske sitta ute ja då regnar det....men man kan kanske drömma om en solresa när jag är frisk igen.

Igår tog de nya prover på vårdcentralen, som ska visa om min kropp tar upp järnet fast hb:t inte stiger....Det börjar bli segt att sticka mig, tre gånger igår innan ådrorna ville vad vi ville, men jag är inte förvånad.

Idag är Elin och Mats och flyttstädar, Anna jobbar och jag ja denna dagen springer väl förbi den med....

Kramar till er alla!

Söndag kväll...

Det blev inget inlägg igår helt enkelt därför att orken inte fanns. Vi var på ett mycket fint barndop i Fjälkinge då en av de bästa vännernas son döptes :) Det var det jag orkade igår, när jag kom hem och gick upp för vår lilla trapp till huset fick jag en hjärtklappning utan dess like....

Idag har väl dagen varit som veckan i övrigt, försökt gjort lite men fått vila desto mera....:( En halv rabatt en ens ordentligt rensad tog orken idag, i morgon väntar nytt besök på vårdcentralen...men jag försöker iallafall glädjas åt varje dag. I morgon är dessutom ingen vanlig dag eftersom min Anna fyller år!

Fredag 1 juli...

Idag har jag fått min tredje påse järn, minst 7 väntar....Någonting inom mig säger att det inte är allt... Sov dåligt i natt så extra trött är jag. Har handlat dock det får jag vara nöjd med men flickorna fick möta mig på hemvägen för bara jag bär tungt känns det i bröstet. Vad vet jag om det är psyket som spelar mig ett spratt eller inte men ont har jag lite överallt så är det bara. Ingen fredagsstädning idag, men skulle någon tycka illa om det kan man alltid komma o städa åt mig....

RSS 2.0