Förändringens tid

Var sak har sin tid, visst är det så? För några månaders sen trodde jag knappt att jag skulle sitta där jag nu gör. I en ny lägenhet, varm och gemytlig i Malmö. Vi har haft en ofantlig tur, så är det bara.
 
Jag har lämnat småbyn, för staden som många ser som en oroshärd. Men Malmö bjuder på så mycket annat som väger upp det där som många tycker är otäckt. Att flytta är aldrig enkelt, inte heller när det blir hastigt. Men med en bra planering, goda vänner och en fin familj så löser sig det mesta. Vi packar upp och vi sliter för att få allt som vi vill, men det får ta den tid det tar.  
 
Finns det baksidor, jo det gör ju det. Lämnat barn kvar, förvisso vuxna och inte sågs vi var dag innan heller men visst känns de längre bort, precis som en del av mina närmaste vänner...men jag är en envis människa som bekant så det blir inga problem. På samma sätt har jag kommit gamla vänner närmare, vänner som är glada över att jag är tillbaka <3
 
I utkanten av Sveriges tredje stad finner ni mig, nära Emporia, så ska ni shoppa titta in så bjuds ni på en kopp kaffe dock inte Gevalia!
 
Ja huvudet är fullt av sånt det kanske inte borde, men det märks ju inte?? Igår förresten var jag och bowlade med några goa töser. Hur det gick? Jo jag var bäst...bakifrån!
 
 

RSS 2.0