Allt vi gör räknas.

Jag mår bättre än på länge. Varför? Jo jag har öppnat mig och lyssnar. Lyssnar till budskapet, nja det låter kanske som jag gått och blivit knäpp...Nej det har jag inte. Jag hoppas att omgivningen ser mitt braiga mående, och kan glädjas med mig. Jag har mycket kvar, tex att jobba med att skydda mig. Nej inte med preventivmedel, tror inte tanten kan längre! :) Utan skydda mig mot dåliga energier. Men i detta har jag fått en mentor, fast han vet inte att jag utsett honom till mentor...haha
 
Vet ni att det är rea på Rusta? Vad är det med der då? Hahaha ingenting, en rolig grej bara. För några år sen semestrade familjen på Fyrishovs camping i Uppsala och där stötte vi på en man som hade handlat mycket på rusta! Det var ju reeeaaa på rusta! Jag hittade dock inte så mycket. På torget var det torgdag, köpte mig ett par såna där fladderbyxor ni vet....hahaha 
 
I morgon ska grannlandet få ett besök. Fru Palm och jag på äventyr. 

Energier onda eller goda

Jag fick en puss idag. En stor puss av ett litet barn som snart fyller två och snart kallar mig farmor. Vi skypade med faster, och snart säger hon Elin. Hon är mitt barnbarn och mina goda energi. 
De onda energierna är de där som försöker komma in under skinnet på en som försöker svärta ner sinnet. Läste ikväll en intressant artikel på nätet hur man själv kan rensa bort dåliga och oönskade energier. Ska strax lägga mig och prova. 
 
 
 
 
 

Livets vändningar

Lördag förmiddag, semester. Ute grått och regnigt, bara för nån vecka sen hade jag deppat ihop över vädret. Känner inte riktigt igen mig själv, det är precis som det kommit fram ett nytt jag den senaste veckan. På inget sätt konstigt utan nåt jag verkligen njuter av. Visst problem har även jag kvar, de försvinner inte så men jag tror iallafall att det beror på hur man väljer att se på dem. 
 
Det har visst hänt en del, men jag jobbar med mina sinnen. Öppnar mig mot mina skyddsänglar. Ja jag vet det finns de som nu undrar va sjutton, men tro mig det hjälper mig och det är väl viktigast? Jag är viktigast liksom, det hade ni heller inte trott ni skulle få höra från mig, eller hur? 
 
Det hjälper också att hålla borta alla dåliga energier och människor som måste hävda sig på olika sätt. Orkar inte med sånt, men tänker låt dem hålla på det påverkar inte mig....
 
Idag har jag så hämtat min splittrans nya dator....rea på rusta, nej elgiganten menar jag. Köpte present till dotterns födelsedag också när jag ändå var i stan med skjuts....Kunde inte ta det paketet på tåget liksaom, nyfiken nu Anna? :-) haha. 
 
Har ju inte unnat mig så mycket alltid, omständigheter gör att nu kan jag. Och varför inte? Men min lilla fina chromebook ska få skriva mycket. Det är bra för själen både att skriva och läsa. 
 
Nu är min tid och jag ska bara ta med de jag vill ha med på vagnen. 

Tankar, tankar och mer funderingar

Midsommarhelgen kom och gick. Gudskelov...gillar inte helger längre. Försöker förstå varför och försöker förklara för andra. Men du har ju familj var det nån som sa, ja det har jag och världens bästa också det är inte det som är grejen. Jag har allt man kan tänka sig behöva, tak över huvudet, bra jobb osv osv men alla saknar vi nåt,eller? Alla tänker men nu då? Jag står inför ett vägskäl på sätt o vis, ja bara jag vet hur jag tänker....jag jagar vidare efter det jag saknar. Vissa förstår inte sitt eget bästa...jag är bra eller som mina töser säger, bäst. Finns några som inte borde låta mina egenskaper falla genom deras fingrar. 
Sanningen om hur det egentligen är

Man kan reta sig på mycket, inte för att det oftast gör någon skillnad. Vissa saker vill man påskynda, men det kommer finns det alltid nån som säger. Men när? Och varför ska man alltid behöva vänta på vad man vill, man hinner ju bli grå o gammal. Jag förstår inte. 
Uppe tidigt på väg till läkaren. 

Tisdag i midsommarveckan

Kallt o bistert ute, när högsommaren knackar på dörren. 
Ikväll kallade ordförande på mig och gav mig en vacker bukett för tiden jag gjort i styrelsen. Blev så glad! Älskar styrelsearbete men inte ens jag kan sitta på två stolar :-) 
Tisdag morgon

Jag har tagit ett beslut. En win win grej för många. 
Vaknade utvilad efter en dröm utan dess like. 
Det var en han med, han vet inte om det än haha. 
Inväntar nu ena dottern för frukost innan vi kör lass 1 till tippen. 
Jobb i kväll, älskar mitt jobb. Omväxlande o slitigt men ack så givande. 
Dagen i bilder


Söndag morgon

Vaknade i dotterns säng 8.30! Behövde nog det :) idag är det röj som gäller....
Ska bli spännande, Elin vet haha. 
Tack till alla mina tre fd kollegor för igår. Jag tänker på er!
Here we go again.....

För en massa år sen när ena dotter skulle till England för att jobba sa hon, mamma jag gör en blogg till dig så du kan börja skriva allt som händer hemma! 
Nu har jag följt min minsta till Kastrup några år senare för att hon ska göra en liknande resa. Så nu får jag ta upp tråden igen, fast jag har ju skrivit ändå fast ganska sporadiskt den senaste tiden. 
Nu ikväll var jag och träffade några av mina fd arbetskamrater, åt gott och pratade minnen <3 men konstaterar att mitt beslut att gå vidare ändå fortfarande är rätt. 

RSS 2.0