Går All-in

När jag träffar någon av det motsatta könet som jag får känslor för så går jag All-in. Har alltid gjort och förmodligen också kommer att göra. Pratade med min allra bästa vän idag som för övrigt är man, ingen på denna jord känner mig bättre än han. Han vet jag går All-in.... En gång sa han: Anneli du är så snäll och vill så mycket. Ja det är sant! Det är väl det som gör att det skiter sig också! Bara tragiskt faktiskt. Men min älskade vän har idag lovat komma på vad jag ska göra så det ser jag fram emot :)
Känner mig ändå stark och en smula förbannad över att jag låter mig själv behandlas så där. Men vad är väl en bal på slottet? Puss på er!

Som en sockerbit för flugor....

Är man som jag, en kvinna med alltför stort hjärta blir man lätt som en sockerbit för flugorna! I all min tid har jag hjälpt alla så gott jag kunnat. En del letar upp mig som flugorna letar upp sockerbiten, kramar ut allt de kan. Sen när de gjort det har sockerbiten smält.... Och kvar finns bara mitt hjärta som undrar om jag inte är värd mer än en fluga? Man kan inte bara ta och ta utan att ge något tillbaka. Och skulle jag drista mig till att fråga då är jag bara krävande. Hur kan man bara behandla en annan människa så???!!!! 

Bekräftelse och kommunikation

Kommunikation är vad jag tro ett av det viktigaste saker som finns i en relation. Kan man inte prata med varann om allt, livet, vardagliga saker, sexliv osv då kommer man inte långt. Det hände mig. Plötsligt kom min vän, såg detta och jag hade någon att prata med. 
Att ge bekräftelse till någon som gjort nåt bra om det så bara handlar om att man diskat, det är också viktigt. Minsta lilla försök är bra! 
Det hände mig och det händer var dag, gudskelov numer! Alltid dyker det upp nån vän eller barn som säger tack ❤️. 

Alla är värdefulla, både du och jag.

Det man inte vill förstå?

God morgon
Så klart har det kommit många åsikter om mitt förra inlägg men det bryr jag mig mindre om. Detta är min sanning men det kommer att ta tid att komma till kärnpunkten. Jag slutade sist med ekonomin. Förstår ni hur det är att vara ekonomiskt utsatt? Du blir hjärntvättad, tvungen att se till att dina pengar räcker till förgörarens behov. Vad blir nästa steg i det? Du ser till att dina pengar räcker till det som är viktigast för dig också, mat. Så har det varit för mig vilket betyder att jag ibland eller snarare ofta hamnat i situationer där allt inte betalats. Är det någon som tror att jag är stolt över det? Nej. Vi vet också vad det betyder sen så vem uppfann ekorrhjulet? Jag har också fått till mig att de gånger jag gått in i väggen beror på många andra händelser i livet. Ja den första kan jag hålla med om, där fanns annat med. Men gång nr två fråga min psykolog. När man går in i väggen är det bägaren som runnit över, alltså helheten. 
Jag är inte bitter, inte ute efter mina vänners medlidande utan jag skriver för att nu är det tid att begrava och gå vidare. 

Tråkigt liv eller konstig människosyn?

God morgon på er!
Nu går vi en spännande men känslosam tid till mötes. 
Det jag kommer att delge er gör jag inte för att få medlidande utan för att nu är det nog. Det gamla ska en gång för alla begravas. 
Igår försökte någon tvåla till mig på den fantastiska sajten Facebook. Nu tror jag inte att min reaktion var väntad. Vederbörande har vilket många vet en trång människosyn. Men nu är det nog. Jag är för gammal att bli trampad på och acceptera. MEN det ni kommer att läsa är min egen sanning. 
För snart ett år sen lämnade jag hastigt mitt äktenskap. Men jag måste börja några år tidigare för att helheten ska kunna ses. Av den anledningen kommer min sanning i flera delar. 

Efter några år i ett destruktivt förhållande lyckades jag bryta mig loss som ni nog vet. En kort tid efter mötte jag en man på internet. Jag trodde helt ärligt att nu äntligen har den stora kärleken kommit in i mitt liv. Någon som skulle ta hand om mig, se mig och låta mig vara mig. Som i alla nya förhållanden var den första tiden rosenröd. Ganska snart var jag dock den som skötte all marktjänst. Under fyra år gick jag in i väggen två gånger, säger det er något? 

Att leva med mig, nej det är kanske inte det enklaste när man som jag har varit utsatt. Men att fortsätta utnyttja? Ett av de svåraste tillstånden att bli av med är den ekonomiska kontrollen. 
Att ha delad ekonomi funkar inte för alla. Det var något jag försökte förklara från början. Att då gå in och styra är dömt att misslyckas. 
Så här bakefter har jag insett att jag inte blev "omhändertagen". Jag fick en större familj som jag skulle ta hand om. 


RSS 2.0