Andra hands sortering

Vet ni vad jag ogillar? Väldigt mycket? Jag är vanligtvis väldigt social på sociala medier, skriver ofta till vänner. En del närmare än andra. Och med dagens moderna telefoner kan man se när ens vänner varit aktiva, än bättre se när de läst. Bra tycker jag för då har du en kvittens på att budskapet gått fram även om man inte fått ett svar. Men att vara inne flera gånger på en dag utan att ens läsa, det tycker jag faktiskt är respektlöst särskilt när många vet jag har denna fobi eller problem eller vad man nu ska kalla det. Får mig att känna mig mindre värd och oviktig.
Ledsen så är det, därför sortera jag nu så slipper andra. Jag är viktigast för mig och jag vet vad jag behöver och för det ska jag försöka sitta lugnt i båten. Men tänk på vad jag skrivit en dag har ni kanske mist det som ni aldrig trodde ni skulle, är det värt det? 

När det inte blir som det skulle.

Vaknar upp och tänker på vad min vän sa igår, Anneli du har gått igenom så mycket. Nä....eller jo visst har jag det. Olika perioder i livet till olika saker. Men var period gör en starkare, även om man har svårt att se meningen med det som händer, man strävar ju hela tiden efter att nå sina mål. Man vet vad man vill men når inte fram. Då är det dags att gå vidare till nästa period. 

Livet, skulle det vara ett evigt kämpande? Når man någonsin målet?

Ibland kan man undra över livet. Alltid är det något som man får till sig, att fundera på att lösa. Go with the flow? Jodå jag försöker! Men vill man nåt i livet så får man se till att ta det! Jag vet vad jag vill, och här finns det bara en som vet vad jag menar men hen vet det tro mig! Jag är en människa som hjälper de närmaste jag har invid mitt hjärta allt jag kan, begär oftast inget tillbaka för hade jag gjort det vore jag inte en riktig vän. Tar jag på mig ett jobb eller ett uppdrag så gör jag det till 100 % och lite till. Snart lämnar jag äldrevården och för var dag blir saknaden mindre inte pga de gamla eller på arbetskamraterna utan pga systemet och brist på empati mot de anställda. Tycker uppriktigt synd om de jag lämnar kvar, jag hoppas ni snart tar er därifrån om inte kommer det sluta med förskräckelse! 

Saker man retar sig på eller ilands problem?!

Jag har mycket kontakt med det flesta av vänner och bekanta genom sms och pm. Tänker jag fel om jag förväntar mig ett svar? Har man tid att läsa har man också tid att skriva hör av mig sen. Det tar typ fem sekunder. Har man inte tid att läsa så ok, men glömmer man sen att läsa när man har tid? Jag tycker endera eller är respektlöst. Nu handlar detta inlägg om någon särskild utan flertalet som gör likadant. För en sån som mig som ibland numer sällan måste kämpa med om jag är mindre värd så blir det bara jobbigt. Men jag lyckas numer tänka oftare o oftare att det är inte min förlust. Jag står för vem jag är och vad jag säger. Vill man sen inte finnas runt om mig ja synd för dem! Människor som pratar strunt om andra till mig är nåt annat jag kan reta mig på. Lojalitet är det viktigaste som finns enligt mig. Slutar där, tack!

RSS 2.0